Milyen egy jó logó?

A jó logó egyszerű, ugyanakkor megfelelően tükrözi a vállalkozás indentitását. Célja, hogy könnyen felismerjék, emlékezzenek rá. A logó lehet csak szöveg alapú, tartalmazhat illusztrációkat, különféle absztrakt formákat, állhat egy vagy több színből, viszont a lényeg, hogy ne legyen túl bonyolítva és legyen egyedi, olyan ami nehezen összekeverhető más márkának a logójával. 

Minden esetben professzionális logót készítünk ami megfelel a nemzetközi szabványoknak és több formátumban is elkészítjük AI, SVG, PNG, JPG így a bögrétől kezdve  egészen az óriásplakátig tudod majd használni és természetesen bármilyen digitális felületen mint például a weboldaladon. 

Garancia

Mi történik olyankor, ha nem tetszik a logó?

A logó készítést mindig alapos tervezés előzi meg így minden esetben felmérjük igényeidet és átbeszéljük az elképzeléseidet és ennek megfelelően készítjük el a leendő logódat. Általában több változat készül és lehetőség van további módosítási körre is, de ennek ellenére előfordulhat, hogy nem vagy elégedett. Ebben az esetben vissza visszafizetjük a logó árát. 

Logó tervezés ára

2 koncepció 3 módosítási kör 30000Ft. Több koncepció és módosítási körök egyéni árajánlat alapján. Pontos árajánlathoz vedd fel velünk a kapcsolatot